Bektaşi ye sormuşlar İçki içermisin? Akşaamdannnn Akşaamaaaa diyerek ağır ve ezdirerek aradaki mesafeyi çokmuşcasına yorumlarken Namaz kılarmısınız sorusuna da - Bayramdan bayrama Bayramdan bayrama diyerek seri ve hızlı cevap vermiş sanki çok sık kılıyormuşcasına...

Bizde FİB Haber okurumuzun bu ihbarını dinlerken birden aklımıza geldi...

Sular akıyormu dedik Akşamdan akşama günün gündüz ve uzun saatlerinde sularımız yok Ramazan ayı geldi çattı Belediyemiz saolsun bir türlü su sorunumuza çözüm üretemedi diye isyan ettiler.

Ne diyelim Bir kez daha Nevşehir Belediyesine buradan sesleiyoruz. Sözüm ona Başkan Ünver in her defasında bahsettiği gibi Avrupa kenti Nevşehir de vatandaş hemde şehrin merkezi göbeğinde susuz kalabiliyorsa denilebilecek bir şey bulamıyoruz.Artık sözün bittiği yerdeyiz...! Hatırlayacak olursanız bu haberi yine bir Güzelyurt mahallesi sakini vatandaşlarımızdan elen ihbar üzerine 2012 yılı sonunda yapmıştık.Ve olayın takipcisi olacağımızı söylemiştik.Gelin aynı devam eden sıkıntı için yaptığımız ve halen devam eden o su problemi haberimizi yeniden hatırlayalım:

FİB Haber Merkezine şikayetlerini dile getiren Güzelyurt mahallesi sakinleri sürekli olarak gündüz saatlerinde sularımız akmıyor akşam saatlerinde gelen suda yeterince tazyikli olmadığı için ip gibi akıyor. 0 384 213 12 20 nolu telefondan Belediye yi arıyoruz ama ya telefonu kimse açmıyor yada bu konuda sağlıklı bilgi verilmiyor.

Güzelyurt mahallesinden özellikle ev hanımları sularının akmıyor olmasına vbüyük tepki gös Hafta sonunda sular akmıyor çocuklarımızı yıkayamıyoruz ev işleri öylesine bulaşık çamaşır eğer böyle giderse Nevşehir Belediyesinden gelip evimizin işlerini yapmasını istiyecez başka çözüm kalmadı.

Su sıkıntısı yaşayan vatandaşlar Nevşehir Belediyesinden sorunumuzun biran önce çözüme kavuşmasını istiyoruz diyerek çağrıda bulundular.

FİB Haber Merkezi olarak konunun takipcisi olacağız...