Aksaray'da 2 fırıncı arasında, ekmek satışı yaptıkları bakkalların paylaşımı nedeniyle çıkan tartışma, yakınlarının katılımıyla bıçaklı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 8 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 17.30 sıralarında Kılıçarslan Parkı'nda meydana geldi. Ekmek fırını sahipleri olan Şambaz K. ile Numan K., arasında ekmek satışı yapılan bakkaların paylaşımı konusunda telefonda tartışma çıktı.  Ardından ikili, Kılıçarslan Parkı'nda buluşmak üzere randevulaştı. Şambaz K., yanında Mehmet Y., Ergin A. ve Mesut A. ile Numan K. de oğlu Cafer K., Sami Ş. ve Cuma Ş. ile birlikte Kılıçarslan Parkı'na gitti. İki grup arasında çıkan bıçaklı, sopalı ve silahlı kavgada Mehmet Y. tabancayla, Şambaz K. ve Cafer K., bıçakla yaralanırken diğer 5 kişi de aldığı sopa darbeleri sonucu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis yaralıların tedavi altında olduğu hastanelerin önlerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor