@alatlialev adlı adresten paylaşılan '' Oyum AK Parti'ye" mesajını sindiremeyenler sosyal medyada linç kampanyası başlattı.


 Seçime sayılı günler kaldı. CHP, HDP, MHP Paralel Yapı'ya kucak açtı. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Paralel Medya ve Doğan Grubu tarafından parlatıldı.


Beyaz Türkler, Demirtaş'ı bağrına bastı! İşte sosyal paylaşım sitesi Twitter'da cirit atan bu zihniyet dünyaca ünlü yazarı hedef aldı! 


Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki @alatlialev adlı adresten "Türkiye'nin önüne takoz konulmasını istemiyorum. Bu yüzden oyum AK Parti'ye" mesajı yazıldı.

Söz konusu hesabın altında "Alev Alatlı'nın bir bakışta gözünden tanıdığı, okurlarının toplandığı ve güncel sözlerinin yer aldığı Twitter hesabı" şeklinde bir not vardı. Alatlı ise sadece @AlAlatli adlı adresin kendisine ait resmi Twitter hesabı olduğunu açıkladı.


Ancak buna rağmen usta yazarın "Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken" dediği zihniyet Alatlı hakkında linç kampanyası başlattı.


'TARİH SİZİ YAZACAK...'

Gezi olaylarıyla yüzlerini gösteren söz konusu zihniyet, sosyal medyada Alatlı'ya hakaretler yağdırdı. Hem Alatlı hem de AK Parti'yi karalama kampanyası başlatıldı. Bu çıkışın ardında ise Alatlı'nın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı ödül vardı. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü alan Alatlı, törendeki konuşmasında da kaos lobisinin gerçek yüzünü ortaya çıkartmıştı. Alatlı'nın şu sözleri hafızalara kazınmıştı: "Dünya 5'ten büyüktür. Beynelmilel medya kartellerinin, muhtelif strateji uzmanlarının nadan dünyalarından büyüktür. Sayın Cumhurbaşkanım, siz ve ekibiniz dünyadaki bugün 1.5 milyon Suriyeli'ye kapılarını açtığınız için tarih sizi ayrı bir yere
yazacak.
.."

ALATLI AÇIKLAMA YAPTI

Sahte hesaptan "Oyumu AK Parti'ye vereceğim" diye yazılan Alatlı, bunu üzerine bir açıklama yaptı.

Alev Alatlı "Elbette ki oyum AK Parti'ye ama bu tweet sahte bir hesaptan atılan tweettir. Bugün bu tweeti atanın yarın ne yapacağı belli olmaz. Şiddetle protesto ediyorum. Niçin AK Parti'ye oy vereceğimin bilinmesini de istiyorum. Çünkü bu seçim AK Parti'den öte Türkiye'nin bekasının oylanacağı bir seçim. Türkiye'nin İslam dünyasındaki duruşunun sorgulandığı bir seçim" dedi.

Kaynak : Takvim