NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’in yanı sıra Kayseri, Kırşehir, Karaman, Konya, Eskişehir gibi illerin de içerisinde bulunduğu İç Anadolu bölgesi muhtarlarının Adıyaman ilinde düzenlenen 15. istişare toplantısına katıldıklarını söyleyen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, bu toplantılar esnasında İç Anadolu bölgesi muhtarlarına büyük bir ilgi ve misafirperverlik örneği gösteren Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Söz konusu istişare toplantısında Köylerdeki muhtarlara yeniden evlendirme yetkisinin verilmesi ve muhtarların kırtasiye başta olmak üzere bazı giderlerinin karşılanması gibi konuların ele alındığını kaydeden Altınışık, Adıyaman ilinin 3 Milletvekilinin yanı sıra belediye başkanının da katıldığı toplantının son derece verimli bir şekilde tamamlandığını sözlerine ekledi.