NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Ak Partiden Nevşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’ya destek ziyaretinde bulundu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, engelliler dernekleri arasındaki bu tür ziyaretlerin bu dernekler arasındaki birlik ve beraberliği artırdığına dikkat çekerken, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş’a teşekkür etti.

Dernekler olarak hep istişare içerisinde bulunduklarına değinen Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, “Amacımız, hedefimiz hep aynı. Engellilerimize daha fazla hizmet edebilmek. Dernek Başkanımız Erol Mutlu’nun Nevşehir Belediye Meclisi Üyeliğine aday gösterilmesinden dolayı kendilerine hayırlı olsun demek için bu ziyarette bulundum. İnşallah belediye meclisine seçilmesi durumunda ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Göreve seçilmesi durumunda belediye meclisinde engellilerin bir temsilcisi olarak yer alacağına dikkat çeken Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ise, “Biz orada siyaset yapmak için değil, Nevşehir halkına ve engellilerimize hizmet için bu göreve talip olduk. İnşallah seçilmemiz durumunda engellilerimizin ilimizde daha fazla yerel hizmetlerden yararlanabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Desteğinden dolayı Sayın Sakatlar Derneği Başkanımız Ekrem Altıntaş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.