NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en aktif üretici birliği Süt Üreticileri Birliğinin 2011 yılında faaliyete geçirdiği Tarım Market bugüne kadar üreticilerin büyük ilgisini gördü.

Nevşehir Süt Üreticileri Birliği bünyesinde açılan tarım marketin 4 yıllık süre içerisinde başta süt üreticileri olmak üzere tarım faaliyetinde bulunan Üreticilerin büyük ilgisini gördüğüne dikkat çeken Birlik Başkanı Mehmet Turhan, Süt sağım makinesinden tutunda, tohum çeşitleri ve hayvansal tüm malzemelerin satışa sunulduğu tarım marketin önümüzdeki yıllarda daha fazla ilgi göreceğine inandıklarını dile getirdi.

Söz konusu işletmenin kesinlikle kar amaçlı olmadığını, çok cüzi miktarlarda gelir elde edilerek faaliyetini sürdürdüğüne dikkat çeken Nevşehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Turhan, “Birliğimiz bünyesinde faaliyete geçirdiğimiz tarım marketimizin kurulduğu ilk günlerden de ifade ettiğimiz üzere bu işletme kesinlikle kar etmek amaçlı kurulmadı. Amacımız hayvansal malzemeleri, süt sağım makinelerini ya da bu tür araç gereçleri bulmak için il dışına giden üreticilerimize hizmetti. Geçen 4 yıla yakın sürede de bunu başardığımızı düşünüyorum. Bugüne kadar yoğun bir ilgi ile karşılaştığımız tarım market çalışmamız başta süt üreticilerimizin olmak üzere üreticilerimizin işlerini kolaylaştırdı” diye konuştu.