AMATÖR SPOR HAFTASI SONA ERDİ
Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacıyla 30 Eylül - 06 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Amatör Spor Haftası " etkinlikleri Pazar günü son buldu.

Hafta boyunca 10 branşta 1000’e yakın sporcunun katıldığı amatör spor haftası etkinlikleri tamamlandı. Haftanın kapanış programı dereceye giren sporcu, idareci ve antrenörlerin katılımıyla Ürgüp Gençlik Merkezinde gerçekleşti.

Törenin açılışı konuşmasında İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, “Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Amatör Spor Haftası’ etkinliklerini tamamlamış bulunuyoruz.  Amatör Spor Haftası boyunca yaptığımız spor faaliyetlerinde etkinliğe katılım gösteren tüm sporcu kardeşlerime ve emeği geçen antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu tür etkinliklere haklımızın yoğun katılımı bekliyoruz.” dedi.

Amatör Spor Haftası kapanış ve Ürgüp Gençlik Merkezi Açılış törenine katılan sporcu ve misafirlere kuru pasta ve meyve suyu ikramında bulunuldu. İkram ardından Ürgüp Gençlik Merkezinde tüm branşta kısa bir gösteri sergilendi. 

Kapanış programının son bölümünde bir hafta boyunca düzenlenen spor branşlarında dereceye giren, ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda derece yapmış sporcular ile antrenörlere kupa, madalya ve plaket verildi.