AnadoluJet, Nevşehir Kapadokya– Antalya Uçuşları 30 Nisan’da başlıyor…

ANADOLUJET DENİZ VE KÜLTÜR TURİZMİ ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

Sektördeki 5. yılını geride bırakan AnadoluJet, uçuş ağına yeni bir uçuş noktası daha eklemeye hazırlanıyor. Orta Anadolu’nun kültür turizmi açısından en önemli durağı olan Kapadokya’yı tatil başkenti Antalya’ya bağlıyor. Anadolujet Nevşehir Kapadokya – Antalya Uçuşları 30 Nisan’da başlıyor.

 

10 Ocak 2014, İstanbul;

Halkın havayolu AnadoluJet, sağladığı ekonomik ve konforlu seyahat imkânları ile Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. Yolcularından gelen istek ve talepleri göz önünde bulundurarak uçuş noktalarını belirleyen AnadoluJet şimdi de Orta Anadolu’yu turizmin başkenti Antalya’ya bağlıyor.

30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak AnadoluJet’in Nevşehir Kapadokya – Antalya uçuşları, tatil ve kültür turizminin önemli durakları arasında köprü kuracak. Yalnızca Nevşehir için değil, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’deki seyahat imkânlarını da vatandaşlar için daha konforlu bir seviyeye taşıyacak uçuşlar, yaz tarifesi boyunca haftanın beş günü gerçekleşecek.

Bölgenin turizm alanındaki gelişimine de önemli ölçüde katkı yapacak uçuşlardan AnadoluJet yolcularının daha rahat yararlanması için Kapadokya çevresindeki il ve ilçelerden havalimanına servis hizmeti de gerçekleştirilecek. Özellikle yaz döneminde binlerce turisti misafir eden Antalya ve Kapadokya, artık AnadoluJet ile birbirine çok daha yakın olacak…

AnadoluJet’in Nevşehir Kapadokya – Antalya ve diğer uçuşları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da 444 2 538 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

 

AnadoluJet Hakkında:

Bir Türk Hava Yolları markası olarak 23 Nisan 2008’de Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayan AnadoluJet, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli ile operasyonuna devam etmektedir. Türk Hava Yolları güvencesi altında yurtiçi seferler düzenleyen AnadoluJet, her geçen gün uçuş ağını genişletmektedir. Daha detaylı bilgilere www.anadolujet.com internet adresi ve/veya 444 2538 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilir.