Ankara Kaçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve beraberindeki Ankara Nevşehirliler Derneği heyeti ilk olarak Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret ettiler.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve beraberinde Ankarada bulunan Nevşehir Dernekler Federasyonu başkanı Mehmet EREN ile 22 dernek yöneticisinden oluşan heyet Vali CEYLAN’ı makamında ziyaret etti.Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve Nevşehir Dernekler Federasyonu başkanı Mehmet EREN, Ankarada yaşayan Nevşehirliler hakkında bilgiler vererek, Ankarada yaşayan Nevşehirliler derneği olarak yaptıkları hizmetler ve yapılan projeler hakkında Vali CEYLAN’a bilgiler sundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali CEYLAN, Başkan AK’a' günün anısına Hitit deseni sürahi hediye etti.

Daha sonra beraberındekı heyetle birlikte Kapadokya bölge gezisiı de yaptı.  Güvercinlik vadisi , Göreme Açık hava müzesi ,Ürgup 3 guzelleri ve devrent vadisini gezen heyet daha sonra Avanos'da çanak çömlek yapımını izledıkden sonra yıne Avanos ilçesinde bulunan bır restaurant ta  testı kebabı yediler.

Avanosdaki yemekde  Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan , Eederasyon Başkanı Mehmet Eren ve dernek başkanlarıda katıldı.   Testı kebabını kıraran Ankara Kaçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ; - Ben buralara zaman zaman gelirim ve Kapadokya'nın çok ayrı bir büyüleyıcı atmosferı var. dedi. Daha sonra patates depolarını gezen heyet Hacıbektaş muzesini ziyaret ettikten sonra Ankara'ya gittiler.







Haber: Oruç Bilen