AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran 2015 Tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Milletvekili seçildiği günden bu yana ‘Ankara-Nevşehir’ arasında adeta mekik dokuyor.

Her bulduğu fırsatta Nevşehir’e gelen AK Parti Milletvekili Açıkgöz, Merkez köy, kasaba, ilçe demeden teşekkür ve helalleşme ziyaretlerin devam ediyor.

Gündüz karınca gibi dolaşan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, akşamları da ya kendi verdiği iftar programlarına yada davetli olduğu bütün iftar programlarına katılmaya özen gösteriyor.

Vatandaşlarla iç içe olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir bakıyorsunuz dükkan ziyaretinde, bir bakıyorsunuz fırında elinde oklava ile ustalarla hamur açıyor. Vatandaşların yoğun ilgisinı toplayan 
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz,, hafta sonunda Ankara’dan Nevşehir'e gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz,Nevşehir merkeziyle birlikte İlçelerimizi, köy ve kasabalarımızın büyük bir bölümünü dolaştıklarını belirterek; “Kalan yerleri ziyaretlerimize bayramdan sonra devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
“Şehir merkezinde de esnaflarımızla konuşmalarımızla bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz” diyen Açıkgöz; “ Aynı zamanda da onlarıh neler düşündüklerini, neler söylediklerini dinliyoruz.  Bu yeni süreçle ilgili değerlendirmelerini alıyoruz” dedi.

 Vatandaşların önerilerini Ankara’ya AK Parti grubuna, Partilerinin yetkili organlarına taşıdıklarını ifade eden Açıkgöz; “Zaten bizim görevimiz vatandaşın duygularına hissiyatlarına tercüman olmaktır. Böylece vatandaşla ve milletvekilleri arasında iyi bir diyalog kurulmuş oluyor” diye konuştu.

Seçimin üzerinden bir ay gibi bir süre geçtiğine işaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Bunun yaklaşık 20-25 gününü Nevşehir’de geçirdim. Hemşerilerimizi dinlemeye devam ediyoruz. Onlarla seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz” dedi.

Ak 
Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir kent merkezindeki ziyaretlerini değerlendirirken yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yine toplumumuzun değişik kesimleriyle iftar yapıyoruz, Teşkilatlarımızla iftar yapıyoruz. Böylelikle Ramazan’ın bu rahmetinden, bereketinden istifade ediyoruz. Sadece seçim günü değil, geçim günü de hemşerilirimizle birlikte oluyoruz. Ve en çok hemşerilerimizin; ‘Hükümet kurulacak mı?’, ‘Kiminle kurulur?’ talepleri çok oluyor.

Bu konuda biz zaten AK Parti olarak Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız süreçle ilgli her gün Kamuoyuna açıklamada bulunuyor. Onun için millet iradesinin karşılığını bekliyor siyasi partilerimizden.

Zaten anayasal süreçte başladı. Şimdi milletin duygularına tercümen olacak şekilde bütün siyasi partilerimiz davranırsa, ülkemiz en kısa sürede bir hükümete kavuşur. Yok eğer, milletin iradesinden ders çıkartmayarak farklı şeyler yapılırsa onu da millet değerlendirecektir. Ama biz şu anda teşekkür helalleşme ziyareti yapıyoruz. Bu vesile ile ben tüm Nevşehirli hemşerilerimizin, tüm aziz Türk milletinin öncelikle Kadir gecelerini de buradan tebrik ediyorum. Sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bayrama da erişmelerini cenabı haktan niyaz ediyorum.”