Resmi işleri için Ankara da bulunan Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu, patlama noktasına yakın bir yerden makam aracıyla geçerken, patlamanın şiddetiyle aracın havaya kalkıp inmesiyle birlikte olay anında burnu kanadı ve kaburgasında ağrı meydana geldi.

Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu'nun şuan durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aynı Patlamada araç içerisinde bulunan Kaymakam Kibaroğlu'nun koruması ve şöförününde bu olaydan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

FİB Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre, Patlama anında olay yerinden makam aracıyla geçerken, olayın gerçekleştiği yerin çok yakınında meydana gelmesi üzerine makam aracı şiddetiyle beraber oluşan basınçla aracın lastikleri yerden kesilerek havaya kalkıp inmesiyle birlikte etkilenen ve ayakta tedavi edilen Kaymakam Kibaroğlu'nun  sağlık durumunun iyi olduğu merakla edilecek bir şeyin olmadığı belirtildi.

Kaymakam Kibaroğlu, “Olay anında alana yakın bir yerden alt geçitten geçiyorduk. Patlama ile birlikte aracımız yerden bir anda biraz yükseldi. Allah’a şükürler olsun iyiyiz. Olayda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar dilerim” dedi

FİB Haber Merkezi / www.fibhaber.com olarak Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ayrıca , "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başımız Sağolsun"