NEVŞEHİR(MHA) Antalya’da gıdadan tarıma, turizmden yapı malzemelerine pek çok sektörde düzenlenecek olan fuarlar ve bu fuarların katılımcılarına sağlanan kolaylıkları içeren bilgilendirme toplantısı 30 Eylül 2015 tarihinde saat 14.00’te NTSO toplantı salonunda Antalya Expo Center temsilcilerinin katılımıyla yapılacak.

Antalya Expo Center , Anfaş Fuarcılık tarafından Anadolu’da sektörlerin üretim ve ihracat seviyesini yükseltmek, fuarı yapılan sektörlerin yeni pazarlara açılmasına destek vermek, yurtiçinden ve yurtdışından sektör temsilcilerini, bürokratları, iş adamlarını, akademisyenleri buluşturarak sektörün gelişimine ışık tutacak uluslararası bir platform yaratmak amacıyla kamu ve özel sektör işbirliğinde kurulmuş.

Antalya da; iklimin, konaklama ve ulaşım imkânlarının da olumlu etkisiyle iş adamlarına hem fuar ziyareti hem tatil imkânını bir arada sunarak geniş ticaret fırsatının yaratıldığı on binlerce iş görüşmesi gerçekleştirilmekte.

Her yıl ortalama 2 bin 500 katılımcı ile 500 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan Antalya Fuarlarının sizin içinde yeni iş fırsatları sunacağı düşünülüyor. Antalya Expo Center da her sene, yöresel ürünler, yapı malzemeleri, hayvancılık ve süt endüstrisi, tarım ekipmanları, konaklama ve ağırlama ekipmanları, moda, elektrik - aydınlatma , gıda – içecek, gayrimenkul, mermer – doğal taş ve şehircilik konularında fuarlar düzenlenmekte.