Halkın havayolu AnadoluJet, hesaplı ve konforlu seyahat fırsatları sunmaya devam ediyor. 
 
31 Ekim 2015 tarihine kadar Antalya – Nevşehir hattını kullanacak AnadoluJet yolcuları bu dönem için satışa çıkan 3.240 koltuğa 79.99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip oluyor. 
 
AnadoluJet, yeni kampanyası ile kültür turizminin en önemli duraklarından biri olan Nevşehir’i, deniz turizminin kalbinin attığı Antalya’ya çok hesaplı fiyatlarla bağlıyor. 

 
ANADOLUJET’TEN YAZ SICAĞINDA KIŞ FIRSATI!
 
7’den 70’e Anadolu insanını Türkiye’nin dört bir yanına avantajlı fiyatlarla uçuran AnadoluJet, şimdi de erken rezervasyon kampanyası ile sonbahar - kış döneminde herkese doyasıya gezme fırsatı sunuyor. 
 
Tüm satış kanallarında geçerli olan kampanya kapsamında 6 -15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AnadoluJet bileti alan yolcular, 5 Ekim 2015 – 10 Ocak 2016 tarihleri arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuyor
 
ANADOLUJET, RAMAZAN’DA KONFORU KARAYA TAŞIYOR
 
Yalnızca havada değil, karayolu ulaşımında da güçlü markalarla işbirliğine giden AnadoluJet, araç kiralama şirketi Enterprise ile Ramazan ayına özel bir kampanya başlattı. 
 
AnadoluJet’in, yolcularına karayolu seyahatinde de katma değer sunan bu özel kampanyasından yararlananlar kiraladıkları özel araçlarla gönüllerince geziyor. 
 
10 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; Ford Focus Dizel araçlar günlük 85 TL, Toyota Corolla dizel otomatik araçlar günlük 95 TL, Nissan Qashqai otomatik araçlar ise günlük 130 TL’den gün sınırı olmadan kiralanabiliyor. 
 
Rezervasyon koşulu aranmayan kampanyada, sınırlı sayıdaki araçlardan birini kiralama fırsatını yakalamak için acele etmek gerekiyor. 
 
AnadoluJet’in Enterprise ile sunduğu avantajlı araç kiralama hizmeti için rezervasyonlar, 444 4 937 numaralı Enterprise Türkiye çağrı merkezinden, www.enterprise.com.tr web adresinden ve direkt Enterprise Satış ofislerinden yapılabiliyor.

airnewstimes.com