Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi tarafından 28 - 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ‘İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi’'ne verdiği desteklerinden dolayı Apak Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici'ye teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nesimi AKTAŞ, 28 - 30 Nisan tarihleri arasında Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi'ne verdiği desteklerinden dolayı Apak Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici'ye teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

'Desteğimiz sürecek'

Teşekkür belgesi ve plaket takdim Kabulünde konuşan Apak Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici, Nevşehir'e sınıf atlatacak bu tür etkinliklere her zaman destek olacaklarını belirtti.

Nevşehir'in Gelişimine ve tanıtımına her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarının altını çizen APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici, Nevşehir'deki her türlü sosyal ve kültürel projeye destek vermeye hazır olduklarını, kentin gelişimine ilişkin projelere sahip çıkmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Leblebici, sosyal projelere verdikleri destekten ötürü kendilerini ödüle layık gören Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine  teşekkür etti.