Nevşehir ilimizin tanınan isimlerden biri olan Allianz Sigorta Acentesi ve aynı zamanda Mali Müşavir olan Mehmet Özyürek ile Hatice Özyürek'in yakışıklı oğulları Arda Asım Özyürek, bir çok davetlinin katılımı ile erkekliğe ilk adımı attı.

Aslen Kavaklı olan Özyürek ailesi oğullarının en mutlu gününü Nevşehir Turizm Uygulama Oteli Havuz Başında gerçekleştirdi. Çok sayıda Siyasiler,İş Adamları, Türkiyenin dört bir tarafından gelen Ford Clüp üyeleri ve Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak Yönetim Kurulu üyeleri ile Özyürek ailesinin Bir çok yakının, akrabanın ve dostun katıldığı sünnet şöleninde Özyürek  ailesi oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı. AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan da Arda nın sünnetini Özyürek Aİlesine gönderdiği Telgrafla kutladı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen muhteşem sünnet düğünü tüm davetlilerden tam not alırken Sunumlarını Fikret Çapacı yaptı.

Görkemli sünnet düğünde Minik Arda Asım Özyürek ,Mehter müziği eşliğinde Yeni Çeri Askerleriyle taşınırarak sahneye getirilrken Karagöz Hacıvat Palyaçolar sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocukları eğlendirerek onlara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Baki Öncel hocanın Kuran ve Türk bayrağı önemini anlatan konuşmaları tüm davetlilerden büyük alkış topladı.Ardından Minik Arda ya Baki Öncel hoca Kuran ve Türk Bayrağı hediye etti.

Sonrasında Arda nın Anne ve babasının danslarıyla başlayan muhteşem sünnet düğününde Muşkara köçekleride geceye büyük renk kattı. Gecede davetliler oyun havaları ile oynayıp halaylar çekerek gönüllerince eğlenirken düğün gece geç saatlere kadar sürdü.

Davetlilerin teşrifi ile sünnet şöleninde oyun pisti bir an olsun boş kalmadı. Minik Arda Asım’ın gurur gününde anne ve babası Mehmet ve Hatice Özyürek şunları ifade etti; “ Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımı ile yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde Mehmet ve Hatice Özyürek misafirlerini kapıda karşılayarak verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler. Tüm misafirler minik Arda Asım ın gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar. FİB Haber Gazetesi olanak 
Mehmet ve Hatice Özyürek'e hayırlı olmasını Arda Asım a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.