“Arkadaşları Tarafından Dalga Geçilen Bir Mülki Amirim”

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde sosyal hayata ilişkin önemli bir detayı paylaşan Ürgüp ilce Kaymakamı Alper Balcı, arkadaşlarının kendisiyle emniyet kemeri konusunda dalga geçtiğini söyledi.

Emniyet Kemerinin hayat kurtardığına dikkat çeken Ürgüp ilçe kaymakamı Balcı, babasından kazandığı hassasiyetle birlikte araca biner binmek emniyet kemerini takıp daha sonra aracını sürmeye başladığını, bu alışkanlığı nedeniyle de arkadaşlarının kendisiyle zaman zaman dalga bile geçtiklerini dile getirdi.

Kaymakam Balcı, “Ben Kaymakam olarak arkadaşları tarafından dalga geçilen bir Mülki amirim. Babam bu konuda çok hassas bir adamdı. Araca bindiğimiz zaman bizlere hemen emniyet kemerimizi taktırırdı. Bende şimdi aracıma bindiğim zaman önce emniyet kemerimi bağlar ardından aracımı sürmeye başlarım. Genelde eşim arabayı bana sürdürmez ama ben yine yan koltukta da hemen emniyet kemerimi bağlarım. 6 yaşında bir oğlum var oda bana çekmiş. Oda sıkıntıya gelemiyor ve ilk iş olarak emniyet kemerini bağlıyorum ben. Bu bazen insan nefsine o kadar ağır geliyor ki, ama ben şunu biliyorum Emniyet Kemeri Hayat Kurtarıyor” dedi.