TEKİRDAĞ 65. Mekanize Komando Tugayında 1993 yılında vatani görevlerini yapan 25 asker arkadaşı, sosyal medyadan birbirleriyle irtibat kurduktan sonra Nevşehir'de bir araya geldi. 

25 Yıl önce askerlik yapan 25 asker arkadaşı, o dönem çektirdikleri bir fotoğraf sayesinde sosyal medya üzerinden birbirleriyle irtibata geçti. Asker arkadaşları bir araya gelip eski günleri anmak için etkinlik planladı. Nevşehir'de oturan Murat Doğru, toplanma etkinliğinin Nevşehir'de olması teklifinde bulundu. Daha sonra, Türkiye'nin dört bir yanında olan asker arkadaşları Nevşehir'e geldiler. 

Yıllar sonra gerçekleşen buluşmada simalar yabancı gelmese de isimleri hatırlamakta zorlanan arkadaşlar bol bol sohbet edip askerlik günlerini yad ettiler. Aradan geçen yıllar içinde herkesin farklı bir kente dağılıp yeni hayat kurduğu tertipler, bu yıl ki buluşmalarında komutanlarınıda unutmadılar.  

Bölük Komutanı Albay Ümit Magemizoğlu ile Bölük Astsubayı Murat Tuzlu'yu da aralarına alan asker arkadaşları, 65. Mekanize Komondo Tugayında Görevliyken Doğu Görevi Sebebiyle Hakkari Çukurca Ve Irak Bölgesinde yaptıkları vatani görev sırasında yaşadıkları o eski günleri anıp, birbirleriyle sohbet etti.

Seneler sonra asker arkadaşlarıyla Nevşehir'de bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını söyleyen Murat Doğru, " Eski günlere duyduğum özlem beni sosyal medya üzerinden arkadaşlarımı araştırmaya yöneltti. Bir iki arkadaşıma ulaşınca gerisine ulaşmak ta zor olmadı. Ve bu güzel buluşmayı Nevşehir'de gerçekleştirdik." dedi.

Doğru, Asker arkadaşlarına Kapadokya bölgesini gezdirmeyide ihmal etmedi.