Ankara Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Kadın Derneği Başkanı, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneklerin Başkanı olan Makbule Atlı Danışmanı Hazal Atlı ile Ankara’da Yerel yönetimler Halk Meclisi platformumda Nevşehir temsilcisi ve iç Anadolu sorumlusu olarak İnsanı Yaştaki Devlet Yasasın sloganı ile bu göreve layık görüldü Atlı Nevşehir ve ilçeleri hakkında bilgi verdi.

Ayrıca Ankara Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonunu temsilen Dünya işitme engelliler ve engeliler federasyonu yönetiminde bulunan Genel Başkan Danışmanı Hazal Atlı temsil etti.

"STK’lar ortak akılda buluşarak bir ilki gerçekleşti Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu Onursal Başkan Dr. Mustafa Kurt; Olarak Sivil İnisiyatif Gücünü Kullanarak, Devlet Aklıyla Sentezleyerek, Millet Menfaatine Topluma Daha Fazla Katkı Sağlayan Toplantıda.” Geçtiğimiz Aylar İçerisinde Başkent Platformu Öncülüğünde, 1200’ü Aşkın Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanlarından Oluşan STK’ Temsilcisiyle İşbirliği Yaparak “Ortak Akılda” Buluşuldu  “Yerel Yönetimler Halk Meclisi Platformu” Kurucular Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulunu Toplayarak, 81 İl Başkanlarının Katılımı İle Üçüncü Toplantısını AntaresLeyl-i Ziyafet Salonunda Gerçekleşti.

81 İl Başkanına ve Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanlarının Görüş Düşünce Beraberinde Önerilerini Yazmaları İçin Katılımcıların önerileri paylaşıldı.

Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt’un Açılış Konuşmasıyla Başladı. Devamında Genel Başkan Vekili Prof.Dr.saElifi, Genel Başkan Av. Naile Şeker’in Konuşmalarıyla Toplantı Devam Etti. Toplantı Konuşmalarından

. Başkent Platformu Öncülüğünde Kısa Zamanda 1200’ü Aşkın Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve Derneğin Önderliğinde 81 İlde, 923 İlçede Toplumun Tüm Katmanlarını Halk Meclisine Dâhil Etmeyi ulaşıldı.

İnsanı yaştaki devlet yaşasın sloganı ile birçok başarıya ulaşma planları hazırlandı öyle yemeği verilerek toplantı sona erdi