“AVRUPANIN İÇ ELBİSESİNİ BİLE TAKLİT EDEN BU MİLLETİN, OSMANLININ TORNUYUZ DEMEYE ASLA HAKLARI YOKTUR.”

 

 

 

Her yıl 14 Şubat gününü SEVGİLİLER GÜNÜ olarak ilan edip kutlayan Hıristiyan âlemi maalesef bu hastalığı halkımıza da bulaştırmayı becerdiler. Daha çok tüketim çılgınlığını teşvik eden sekülerleşmeyi (dünyevileşme) ana gaye olarak belirleyen bu derin güçler genç dimağları kirletmeye devam ediyorlar.  Ülkemizde de şuursuz yöneticiler ve söz sahipleri adeta ateşe körükle yaklaşıyorlar.

 

Tarihimizin hiçbir döneminde, milletimiz özellikle GENÇLİĞİMİZ bu kadar sahipsiz kalmamıştır. Çanakkale de silahla kovduklarımız koyun postundaki kurtlar gibi sevimli yanları ile kültürümüzü ve inancımızı derin yaralara gebe bıraktılar. HAYÂ TİMSALİ HANIMLARIMIZI, KİBRİN VE ENANİYETİN ÇUKURUNA ATTILAR.

 

Özgürlük ve hürriyet gibi albenisi olan bu sözlerle her alanda öz değerlerimize, en büyük darbeyi vurdular ve vurmaya hala devam ediyorlar.

 

Fazla uzağa gitmeye gerek yok, Müslüman ve hatta dini tam olarak bildiğimiz kişiler dahi İŞYERİ camlarına SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN yazılarını yazmaktan çekinmeyecek hale gelmişler. Sadece az bir kar uğruna başkalarını değerlerinin reklamını yapmaktan asla gocunmuyorlar.

 

PEYGAMBER efendimiz (a.s) diğer milletlere benzemememiz için yaptığı uyarıları neden unutuyoruz…”bir kavme benzeyen onlardandır” ( hadisi şerif)

 

Bugün başkalarının kültürlerine özenen, yarın bir bütün olarak onların egemenliğine girmekten asla kendilerini alıkoyamazlar..adım adım düşmanların menziline girerek DÜNYA VE AHİRET SAADETİMİZİ bir milet olarak kaybetmenin acısı ile karşı karşıya kalacağız ALLAH MUHAFAZA.

 

kültür bakanlığı ne hikmetse AB patentli her gelişmeye hayran hayran bakmanın piskoloji içendeler hala…olaylara çoğu zaman maddi kazanım gözü ile bakıldığından zarar kavramını bir türlü işetemiyorlar…

 

ŞU BİR GERÇEK Kİ  BİR MİLLETE ÖZENEN O MİLETE KARŞI YENİLMİŞLERDİR…Avrupanın iç elbisesine varıncaya kadar  taklit eden bir millet ASLA OSMANLI TORUNUYUZ SÖZLERİNİ SÖYLEMEYE HAKLARI YOKTUR.

 

İnşallah bu milleti bizlerin yapmaya gayret ettiğimiz şuurlu ve samimi faaliyetlermiz sayesinde bir daha özüne döndürmeye muvaffak olacağız.

 

AVANOS ANADOLU GENÇLİK

 

ABDURRAHİM DOĞRU