Sağlık Bakanlığı tarafından 13 Ağustos 2013 yılında İnşaatına başlanılan ve Geçtiğiimiz Yıl Tamamlanan 10 yataklı Avanos İlçe Entegre Devlet Hastanesi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı...

10 yataklı Avanos İlçe Entegre Hastanesinin açılışı, Nevşehir Valisi  İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Hakan Öcal, Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu , Eski Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ,belediye başkanları ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Avanos’ta 10 yataklı entegre hastanesinin açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “ Söz verdiğimiz gibi ilçelerimizde hizmete kazandırmış olduğumuz entegre hastanelerinin açılışlarına bugün de Avanos ilçemizde devam ediyoruz. Avanos’umuza kazandırmış olduğumuz 10 yataklı entegre hastanemiz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde nice AK hizmetlere” diye konuştu.

Sağlık alanında Türkiye'nin çağ atladığını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de burada yaptığı konuşmada, “ Dün Hacıbektaş ilçemizde hastane açılışımızı gerçekleştirdik. Bugün de burada Avanos ilçemizin entegre hastane açılışını gerçekleştiriyoruz. Nevşehir’imiz büyüyor, Nevşehir’imiz gelişiyor. Açmış olduğumuz entegre hastanemiz ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise burada yaptığı konuşmada Bu hizmetin gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere, sağlık teşkilatımızın yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin ilçemize ve Avanos’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 


Yeni açılan hastanemiz, Avanoslu vatandaşlarımıza ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun.