AK Parti Avanos İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Milletvekilleri ile bir süre sohbet eden partililer burada GAvanos ilçesinin sorunlarını anlattı. İlçeye yapılacak olan çalışmalar hakkında da Milletvekillerinden bilgiler aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ: ” Toprağın sanata dönüştüğü, sanatın ve sanatçının şehri Avanos’ un güzel insanlarına selam olsun. Sanatı kadar, güzelliği ile de adından söz ettiren ilçemizi el birliği ile daha iyi tanıtıp, turizm potansiyelini hep birlikte artıracağız. 1 Kasım seçimleri için gece gündüz, sıcak soğuk demeden çalışan başta Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, ana kademe teşkilatımıza ve Avanoslu hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ederiz. Güçlü Avanos Güçlü Nevşehir için ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

       Avanos heyetimizin dilek ve temennilerini dinleyen Sayın Milletvekillerimizle görüşmeleri, samimi sohbetle bir süre daha devam etti.

AK Parti Avanos heyeti ziyaretin anısına milletvekillerini plaket takdim ederken ziyaret hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

22222 1 (6)