Kaymakam ELDİVAN‘ı FİB Haber Merkezi ziyaretinde İnternet gazetemiz sahibi İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı  karşıladı. Nevşehir İnternet Gazetemiz sahibi İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı ile Kaymakam ELDİVAN, Avanos hakkında mini bir sohbet gerçekleştirdi.

 

6 aydır Avanos’da görev yaptığını ve Avanos’u çok beğendiğini ifade eden Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, özellikle havasının çok temiz insanlarınında çok sıcak kanlı olduğunu söyledi.

 

Kaymakam Eldivan Avanos ilçesinde çok kısa süre içerisinde büyük gelişim göstermiş olduğunu büyük bir memnuniyetle gözlemlediğini kendilerininde Bürokatik anlamda ilçenin gelişim ve değişim serüvenine katkı sağlayacak ve destek verecek proje çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

 

İlçenin kronik sorunlarını aşabilmek için yerel yönetimlerin ve kamu idarelerinin işleyişlerinin çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Eldivan; “İlçenin gelişebilmesinde yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin ve kamu kurum ile kuruluşlarının çalışmaları çok önemlidir. Herkes birlikte mevzuata göre hareket eder, herkez üzerine düşen görevi yaparsa, kurumlar arası sıkı diyalog sağlanırsa, ilçenin gelişmesine katkıda bulunacak çalışmalara imza atılırsa, ilçenin sorunları tamamen ortadan kalkmasa da, en aza indirilmiş olur” diye konuştu.

 

FİB Haber İnternet Gazetemiz sahibi İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı da Kaymakam Eldivan‘ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teşekkür etti.