Nevşehir'in Avanos İlçesi Kaymakamı Mustafa Eldivan , Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Kaymakamlar toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtar toplantılarının ardından kaymakamlarla da buluştu.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Kaymakamlar toplantısında yer aldı.

Kaymakam Eldivan: Meslek hayatımın en anlamlı ve onurlu günü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye'de buluşan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan yaptığı açıklamasında;"- Sayın Cumhurbaşkanımızla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, kaymakamlar toplantısında idik. Sayın Cumhurbaşkanımız'ın tüm Avanoslulara selamı var dedi."

Eldivan;
 "Sayın Cumhurbaşkanımız Kaymakamlar olarak bizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamakla kalmadı, Zat-ı Devletleri bizlerle fotoğraf çektirdi.O gün için meslek hayatımın en anlamlı ve onurlu günü demiştim, bu resim de en önemli resmi. Sayın Cumhurbaşkanımız'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Kaymakam Eldivan, toplantıya katılan Kaymakamlar ile tek tek ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.