Geçtiğimiz aylarda Avanos Kaymakamlığı’na atanan Mustafa ELDİVAN, ilk olarak Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa DURSUN’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel MENEKŞE, Çat Belediye Başkanı Kamil DURU, Dr. Levent ULUĞLAR ve Eczacı Emrah AKÜN de hazır bulundu. Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa DURSUN ziyarette yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıllarda Hacıbektaş ilçesinde Kaymakamlık görevinde bulunduğu dönemden tanıdığı Eldivan’ın, Hacıbektaş’ta önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, Avanos ilçesinde de etkin hizmetler gerçekleştireceğine inandığını vurguladı. Başkan Dursun ayrıca Gülşehir Belediyesince yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler de aktardı.

Daha sonra ilçemize yeni atanan Kaymakam Abdullah ÖZADALI’yı da makamında ziyaret eden Kaymakam Eldivan, Özadalı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Hep birlikte ilçede kısa bir tur atan heyet, son olarak İlçemizde bulunan Doğa Tohumculuk Dondurulmuş Fresh Patates Fabrikasını gezerek, incelemelerde bulunduktan sonra Gülşehir lçemizden ayrıldılar.