Avanos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı yapacak.
Avanos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Artık Yalnız Değilsiniz Projesi Kapsamında İlçede yaşayan yoksul, bakıma muhtaç belirlenen sayıda yaşlı ve engelliye evde bakım hizmeti verilecek. 2 bayan istihdam edilmesi amaçlanmakta.
Bayanlar 6 ay boyunca saha çalışmasında hizmet verecekler. Kişiler asgari ücrete tabi olacaklar. Projede öncelik kimsesiz, yoksul engelli ve yaşlıların bakımı olacak.
Yapılacak iş: Kimsesiz, ihtiyaç sahibi, öncelikli bakıma muhtaç olan yaşlıların ve engellilerin kendilerinin ve evlerinin  temizlik  ihtiyaçları  karşılanacak, çamaşırları yıkanacak, yemekleri yapılacak ve gerektiğinde kişisel bakımları yapılacak.
Alımı yapılacak olan personelde Lise ve ilköğretim mezunu, 18-45 yaş arası olmak, Yaşlı ve engelli evde bakım sertifikasına sahip olanlar değerlendirmede öncelikli olacak. 3294 sayılı kanun kapsamında giren kişilere değerlendirmede öncelik verilecek. (Sosyal Güvenlik Kuruluşlarına tabii olmayan ve bu kuruluşlardan aylık gelir almayan kişiler).
Başvuru esnasında Kimlik fotokopisi, Sabıka kaydı, Sağlık raporu istenecek. Başvurular 22 Nisan tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan kişiler arasından Vakıf Mütevelli Heyetince değerlendirilecek ve uygun görülen kişiler işe alınacaktır.