Bu sabah saatlerinde Avanos Göreme kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin motosikletine çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Hakan Körükçü'nün cenazesi toprağa verildi. Merkez camisinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına konulan Körükçü'nün cenazesi Avanos mezarlığında ailesi, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde toprağa verildi. Aynı kazada motosikletin arkasında bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Atay'ın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Gelin Avanos Ölüm kavşağındaki Kazayı tekrar hatırlayalım:

Avanos ilçesinde seyir halinde bulunan bir otomobilin motosiklete çarpması sonucunda meydana gelen kazada bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Kaza, Nevşehir- Kayseri karayolu 2. Kilometresindeki Kapadokya Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana geldi. Kayseri’den Nevşehir istikametine  seyir halinde bulunan Gökhan Uygur (24) yönetimindeki 38 PE 850 plakalı otomobille, kavşaktan geçerek Göreme yolu üzerine deki iş yerine gitmeye çalışan Hakan Körükçü (29)’nün kullandığı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Hakan Körükçü olay yerinde hayatını kaybederken motosiklette bulunan Murat Atay (19) ile otomobil sürücüsü Gökhan Uygur yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis personeli tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.