Avanos Belediyesi Kızılırmak kıyı kenarında, Taş Köprü ile Akbel Çay Bahçesi arasındaki alanda, sahil şeridi yürüyüş yolu boyunca çiçek ve gül dikmek üzere çiçeklikler hazırlıyor.

 

Çalışmalar kapsamında, Taş Köprü ile Akbel Çay Bahçesi arasındaki alanda, sahil şeridi boyunca bordür çekilerek çiçek dikimleri için hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı. Gül ve çiçek dikimlerinin ardından doğal ve estetik bir görüntü sağlayacak olan sahil şeridi boyunca rengarenk çiçekler açacak.

Trafik Uyarı İşaretleri ve Yön Levhaları Takılıyor

 

Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Büro Amirliği ekiplerince belirlenen yerlere, trafik uyarı işaretleri ve levhaları takılıyor.

 

Okul çevreleri ve sokak yollarının caddeye bağlandığı noktalar ile hem yayaların hem de araç sürücülerinin güvenliği için belirlenen noktalara, Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Büro Amirliği ekiplerince belirlenen yerlere, trafik uyarı işaretleri ve levhaları takılmaya başlandı.

 

İlçemiz genelinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Büro Amirliği Ekiplerin tarafından trafik uyarı işaretleri ve yön levhalarının montajına devam edilecek.

 

Yukarı Mahallede Park Yapım Çalışmaları

 

Belediyemiz tarafından mahalle parkları yapım çalışmaları kapsamında, Yukarı Mahalle, Sigorta Evlerinin bulunduğu alanda park yapım çalışmalarına başlandı.

 

Çalışmalar kapsamında Yukarı Mahalle, Sigorta Evleri istikametindeki yerde, geçtiğimiz yaz sonunda çocuk oyun grubu yerleştirilen mahalle parkında bordür çekme çalışmaları yapılıyor.

 

Park alanının geçtiğimiz günlerde toprak dolgusu yapılarak zemin tesviyesi yapılmıştı. Zemin hazırlıkları tamamlanan mahalle parkında bugün bordür çekme çalışmalarına geçildi.