AVANOS TOKİ KONUTLARINDA OTURABİLECEK

Bilindiği üzere, Avanos Belediyesi öncülüğünde TOKİ ile işbirliği içinde toplu konutların yapılabilmesi için ilave imar planımız hazırlanarak, Belediye Meclisimizden geçirilmiştir. Anket çalışmalarımızda bitmek üzeredir. Konunun tüm aşamaları hakkında da halk toplantımız yapılarak kamuoyu bilgilendirilmiştir.

Buna rağmen, tek sayfa halinde kim tarafından dağıtıldığı bilgisini dahi yazamayan ama kamuoyunun yakından tanıdığı çevre ve kişilerce fotokopiler yayılmaktadır.

Bahsi geçen ekteki fotokopi içinde yapılan beyanatlar 14 Ocak 2011 Cuma 17:21 itibarıyla doğrudur. Hatta Haziran 2013 tarihine kadar da geçerlidir. Ancak bu tarihten sonra arsa bulunmuş ve çalışmalarımız başlamıştır.

Netice olarak dün ilçemizi ziyaret eden Milletvekillerimizinde defaatle ifade ettikleri gibi ilçemiz TOKİ konutları ile buluşacaktır ve partimizin tüm siyasi desteği de çalışmalarımızın arkasındadır.

Malum ve maksatlı çevrelerce yayılmaya çalışan benzer dedikoduların acizlikten kaynaklanan, zavallı yaklaşımlar olduğunu ifade eder, kamuoyunun takdirlerine arz ederiz.

Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ  
Avanos Belediye Başkanı