Avanos ilçesi için çok büyük bir şans olacak bir atama kararı kararı geldi. Eski Hacıbektaş ilçe Kaymakamı Mustafa Eldivan  Avanos ilçemize Kaymakam olarak atandı.Bu atama gerek Avanos ilçesi gerekse Nevşehir kamuoyunda çok büyük memnuniyet uyandırdı.

Mustafa Eldivan Hacıbektaş Kaymakamı iken yaptığı başarılı çalışmalarıyla Kapadokya Yılın enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Kaymakamı Ödülüne layık görülmüştü.

FİB Haber Merkezi olarak Avanos ilçesi yeni Kaymakamı sayın Mustafa Eldivan’a  hoş geldiniz diyor hayırlı ve uğurlu olmasını başarılar diliyoruz.

 

2009 yılı Ağustos ayından bu yana  Avanos Kaymakamlığı görevini başarıyla yürüten Aylin Kırcı Duman'ın kendi isteğiyle 1. Derece Kadrolu Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmasıyla boşalan Avanos Kaymakamlığına daha önce Hacıbektaş Kaymakamlığı görevi de yapan Havran Kaymakamı Mustafa ELDİVAN atandı. 2007 - 2011 yılları arasında Hacıbektaş Kaymakamlığı yapan Eldivan halen Balıkesir ili Havran İlçesi Kaymakamlığı görevinde bulunuyordu.

 

 

Mustafa ELDİVAN 12.04.1972 tarihinde Kayseri de doğdu.

 

Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

 

05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı.

Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

 

Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan ELDİVAN, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans çalışması yapmıştır.

 

Kemaliye, Doğanşehir ve Hacıbektaş Kaymakamı olarak görev yapan ELDİVAN 22.09.2011 tarihinde Havran Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Evli olan Kaymakamımız 2 çocuk babasıdır