Avanoslu Vatandaşlar “Belediye Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Başkanımızın yaptıklarını tüm vatandaşlar olarak görüp taktirle karşılıyoruz” dediler.
Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Taraflı tarafsız her kesimden Vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü’nün son 9,5 yılda yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdiğini belirterek “Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Avanosumuz hem alt yapı hem Sosyal hemde ekonomik  açısından hızla gelişiyor. Belediye Başkanımızın bu gelişimdeki katkısını görüyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştular.

Gittiği yerlerde vatandaşların hatırını sorup, sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Dr.Mustafa Körükcü Avanos’da çok güzel gelişmeler olduğunu belirterek şunları söyledi “ Bizler Allahın izni halkımızın teveccühü ile bu meşakkatli göreve geldik. 9,5 yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerle ilçemizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduk. İlçemizin çehresini değiştirdik. Çok büyük projelere imza attık. İnşallah bundan sonrada halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri gerçekleştirerek Avanos’umızu daha modern bir şehir yapmanın gayretinde olacağız”dedi.

AVANOS VE AVANOS'LU ARTIK BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR...


Körükcü,“Göreve geldiğimizde Avanos’un sorunlarını tek tek tespit ederek uzun soluklu ve çözüm odaklı projeler ürettik. İnsanların yaşamak zorunda olduğu değil, yaşamaktan keyif aldığı bir Avanos için, Başkan Yardımcımızdan, Meclis Üyelerimize, işçimizden memurumuza hep birlikte el ele verdik ve Avanos’u marka kentler arasına sokma hedefiyle yola çıkarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim en büyük projemiz Avanos halkını mutlu etmektir. İlçe sakinlerimizin “İyi ki Avanosluyum” diyecekleri projeler üretirken belediyecilik hizmetlerimizi de kesintisiz sürdürdük.

Avanos'un KAPADOKYA nın öncülüğünü yaptığı bir Turizm yöresi olmakla beraber yine ilçemizi Bölgenin Kültür ve turizm başkenti yapmak adına önemli çalışmalara imza attık.Kısmet olursa Avanoslu hemşehrilerimin Hayalini kurdukları Mega projeleri dün olduğu gibi bugün ve yarında gerçekleştireceğiz.