Ayhanlar kum ocağı mevkiinde arama çalışmaları dedektör köpeklerle dalgıçlar kullanıyor.

Bu mevkiinin aranmasında bir gizli tanığın ifadesinde Kum ocakları yakınlarında Selda’nın arabasını gördüğünü belirtmesi üzerine başlatıldı.

İki gündür devam eden çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

SICAK GELİŞME | Selda ve Tunç'un telefon sinyalleri bağ evinde kesilmiş.

Telefon sinyalleri en son bağ evinde sinyallerin kesildiği nokta olarak gösteiyor.

 

O gün bağevinde olan Selda nın Küçük kızı Kevser o gece ile ilgili neler anlattı? Seldanın eski kocası ve Niyazi ile küçük Kevser in Babası İsa Bey anlatıyor.

 

İsa beyin anlattığına göre Annanne Kevser hanım olayı biliyor.O gün Kurtlar vadisi izlediğini belirtmişti Sezai dayılarının.Oysa o gün kurtlar vadisi yokmuş.

Bağevinde Dayısı Sezai ile Selda ve Tunç un tapu konusunda tartıştıkları Sezai nini sesini yükselttiğini,son olarakta tunç ile seldanın evlileneceklerini söylediklerini ama sezainin duymamazlıktan geldiğini belirtti.

 

Tunçe Boztepe ve Selda Grosle 6 aydır kayıp | Ayhanlı Baraj Gölü'nde de balık adamlar araştırmalarına başladı.

Tunç Boztepe ve Selda Grosle 6 aydır kayıp | Arama çalışmaları Ayhanlar Kum Ocakları mevkiinde devam ediyor.

 

 

Selda Grosle ve Tunç Boztepe'yi Bulmak için Geniş Çaplı Arama Yapıldı

 

Avanos'ta yaklaşık 6 ay önce kaybolan Selda Grosle ve Tunç Boztepe'den henüz bir haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarına helikopter desteğiyle devam edildi. ATV kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konuyu ele alması araştırmaların hız kazanmasına, her gün yeni bilgiler, belgeler ve tanıkların ortaya çıkmasına neden olurken Nevşehir ve Avanos Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa olarak bölgede başlattıkları arama çalışmaları da sürüyor. Avanos Emniyet Müdürlüğü, yaklaşık 6 aydır herhangi bir bilgiye ulaşılamaması üzerine baraj, gölet ve Kızılırmak'ta arama yapılabilmesi için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi. Bunun üzerine Ankara'dan gelen helikopter ile kentteki baraj, gölet ve Kızılırmak üzerinde tarama yapıldı.

 

Ayrıca çiftin kaybolmadan önce piknik yaptıkları bağ evinde de arama yapan polis ekipleri, bağ evinin taban kısmındaki beton bölmeyi kırarak çiftin öldürülmüş ve buraya gömülmüş olma ihtimaline karşı kazı gerçekleştirdi. Kazı çalışmasını Selda Grosle'nin kardeşi Sezai de izledi. Araştırma yapıldığı haberini alan pek çok vatandaş da bağ evinin bulunduğu Derinöz mevkisine akın etti.

 

Kazı ve arama çalışmaları devam ederken, polis ekiplerinin herhangi bir ize rastlamadıkları bildirildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ise bugün gizli bir tanığın Avanos Emniyetine ifade verdiği bilgisi tartışıldı. Gizli tanık verdiği ifadede Selda Grosle'nin oğlu Niyazi’yi söylediğinin aksine olay gecesi Selda ve Tunç’un yanlarında gördüğünü söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Niyazi "Tunç’u öldürmediğini ama Sezai’yi öldüreceğim" derken sesi reji tarafından kısıldı. Yayını terk eden Niyazi daha sonra programa geri döndü.

 

Müge Anlı ise olayın çok yakın bir sürede aydınlatılacağını söyledi.
Başta Nevşehir ve avanos İlçe Emniyetine,Nevşehir Jandarma ekibine ve Müge anlı ile olaya karşı hassas ve duyarlı olan Nevşehir ve avanos halkına teşekkür ediyoruz.İnanıyoruzki çok kısa sürede Tunç ve Selda nın bulunacağını düşünüyoruz. Tüm Gelişmeleri FİB Haber den takip edebilirsiniz...