Şehir İçi Yollarda Yaya Geçidi Çizgisi Boyama Çalışmaları Yapılıyor
 
Zabıta Müdürlüğümüz ile birlikte Avanos Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği tarafından belirlenen yerlerde yol çizgi boyama çalışmaları yapılmaya başlandı.

Yatay trafik işaretleri kapsamında olan yaya geçidi çizgileri, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından boyanmaya başladı. Yaya geçidi çizgi boyası uygulama çalışmaları kapsamında, okul güzergahları başta olmak üzere, kavşak ve yol kesişme noktalarında  termoplastik yol çizgi boyası ile yaya geçitleri boyanarak belirgin hale getiriliyor. 

Zamanla hava şartları ve araç yoğunluğuna bağlı olarak silinme noktasına gelen yaya geçidi çizgileri yeniden boyanıyor. Zabıta Müdürlüğümüz ve Avanos Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğinin belirlediği yeni noktalarda da yatay çizgi işaretleme çalışmalarına devam ediliyor.


Altınevler'de Doğal Gaz ve Yol Çalışmaları Yapılacak
 
Belediyemizin görüşmeleri doğrultusunda, Kapadokya Doğal Gaz  A.Ş. firması tarafından Altınevler'de doğal gaz çalışmalarına başlanacak.

Kapadokya Doğal Gaz firması tarafından, ilçemiz Karaseki Mahallesi, Altınevler'de doğal gaz servis hattı döşeme çalışmalarına başlanacak. Doğal gaz servis hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, sezona yetişirse Belediyemiz tarafından Altınevler çevresindeki yollarda hemen yol yapım çalışmalarına geçilecek.

Belediyemiz ve Kapadokya Doğal Gaz A.Ş firması arasında yapılan görüşmeler doğrultusunda, Altınevler'de doğal gaz firması tarafından servis hattı döşeme ve abone bağlantılarının yapılmasına yönelik çalışmalara yakın zamanda başlanacak. Altınevler'de altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra belediyemizin doğal gaz ve içme suyu servis hattı tamamlanan diğer bölgelerde yaptığı gibi burada da yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanacak.