Avanos Belediyesine uzun yıllar hizmet veren, gerek mesai arkadaşları gerek Avanos esnafı ve bütün vatandaşlarca çok sevilen Zeki Yetişen hayatını kaybetti.
Avanos’un sevilen yüzlerinden olan değerli meslektaşımız emekli Belediyeci Zeki Yetişen için, Belediye önünde tören düzenlendi. Törene Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, Zeki Yetişen ile yıllarca çalışmış olan mesai arkadaşları, akraba ve dostları katıldı.

Belediye önünde düzenlenen törende Belediye Başkanımız İsmet İnce; Avanos, herkes tarafından sevilen büyük bir değerini kaybetti. Bu binada ve Avanos Belediyesinde uzun yıllar hizmet etti. Bütün ayrılıklar erkendir bu nedenle Zeki Yetişen’de aramızdan çok erken ayrıldı. Vazife ve görev adamıydı, çalışkandı ve herkes tarafından çok sevilirdi. Onu her zaman bu haysiyetleri ile hatırlayacağız. Ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Hakkınızı helal ediniz, hepimizin başı sağ olsun dedi.

Avanos Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından büyük bir kalabalıkla birlikte Avanos kabristanlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.