Ramazan ayı süresince vatandaşlarımız için kurulan iftar yemeğinde Ezanı Şerif’in okunmasına dakikalar kala vatandaşlarımız yemeklerini alarak masalara yerleştiler. Ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlaşmanın gereği olarak iftar saatinde evine ulaşamayan, ihtiyaç sahibi olan-olmayan, gece nöbetinde bulunarak çalışmak durumunda olan kamu görevlilerimiz gibi pek çok kişi, hayırsever vatandaşlarımızın destek ve katkıları ile birlikte Belediyemizin tertip ettiği iftar yemeklerinde oruçlarını açıyor.

İftar yemeğinin verildiği alana kurulan ses sistemi ile tasavvuf müziği eşliğinde, Kızılırmak kenarında halkımız oruçlarını bir arada açmanın mutluluğunu ve keyfini yaşıyor. Ramazan ayının yedinci günü hayır sahipleri; Hacı Hasan SİREL ve eşi Hacı Zeliha SİREL, Mustafa ÜVEZ ve eşi Hacer ÜVEZ, Hacı Ömer SİREL ve eşleri Hacı Zarife SİREL ile Leyla SİREL'in katkıları ile hazırlanan iftar yemeğinde yüzlerce vatandaşımız iftarını yaptı.

15 Temmuz Pazartesi günü Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, Göynük Belediye Başkanı Recep ÖZBEK ve aileleri ile birlikte iftar yemeğine katılarak, halkımızla bir aradan oruçlarını açtılar.