Avanos Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde kalan hizmet bölgesinde, kentin esenlik ve düzeninin korunması için planlı, programlı, etkin, verimli ve uyum içinde hizmetlerin yürütülmesini sağlamak üzere planlı denetimleri sürüyor.
Bu kapsamda Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlan, Reklam ve Tabela Yönetmeliği doğrultusunda iş yerlerine denetimlere başladı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yönetmelik kriterlerine uygun olmayan ve görüntü kirliğine neden olan tabelaları kaldırırken; İlan, Reklam ve Tabela Yönetmeliği hükümleriyle ilgili uyarılarını yaparak denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafın tabela yaptırmadan önce belediyemizden yönetmelik hükümleri hakkında bilgi alabileceklerini veya üst menüde yer alan “Kurumsal” başlığı altındaki “Yönetmelikler” sayfasından ilgili yönetmelikleri okuyarak bilgi edinebileceklerini ifade ettiler.

Belediyemiz sorumluluk alanı içerisinde kalan hizmet bölgesinde, kentin esenlik ve düzeninin korunması için planlı, programlı, etkin, verimli ve uyum içinde yürütülmesini sağlamak üzere belediye birimlerimizin planlı denetimleri sürecek.

Yönetmelikler sayfasına buradan da ulaşabilirsiniz.