7  Haziran 2015  Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimi için Avanos İlçe Seçim Kurulunca hazırlanan seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklarda dağıtılmaya başlandı 

Tüm Türkiye’de 7  Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel  seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklara geldi. Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar seçmen bilgi kâğıtlarını bağlı bulundukları muhtarlıklara müracaat ederek teslim alabilecek. Bahçeli Evler Mahallesi Muhtarı Hüseyin KESAL   İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldıkları ve aynı gün dağıtımına başladıkları seçmen bilgi kâğıtlarını, seçmenler tarafından  7 Haziran Pazar gününe kadar alınabileceğini ifade etti.
KESAL , “7 Haziran’daki Milletvekilliği  seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları elimize ulaştı. Seçime kadar olan sürede bu kâğıtların seçmenlere dağıtılması gerekiyor. Biz muhtarlık olarak dağıtmaya başladık fakat sürenin kısıtlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını gerekiyor. Muhtarlıklara gelip seçmen bilgi kâğıtlarını alabilirler. Dedi.