Avanos ta Gece-Gündüz Çalışma ve 24 Saat Hizmet...


Avanos Belediyesi  tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bir süredir zemin hazırlıkları yapılan 12 metre ve üzerinde genişliğe sahip olan cadde ve sokaklarımızda asfalt atma çalışmaları gece gündüz demeden devam ediyor.
 

Cumhuriyet Mahallesinde doğal gaz ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 metre ve altındaki yollarımızda kilit parke döşeme çalışmaları yapıldı. 12 metre ve üzerinde genişliği sahip olan geniş cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Asfaltlanacak yollarda sürdürülen zemin hazırlama çalışmalarının ardından belediyemiz ekipleri  gece gündüz demeden asfalt atma çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında eski  yollar iş makineleri ile sıyrılarak, drenaj akıntıları sağlandı ve kot ayarları yapıldıktan sonra zemin dolgu malzemesi serilerek silindir ile sıkıştırıldı. Altyapısı hazır hale getirilen yollarımızda asfalt çalışmaları öncesinde belediyemiz ekipleri tarafından trafiğe kapatılan yollarda bir süre araç trafiğine izin verilmedi.

Astar atılan yollarda asfalt malzemesinin toprak zemin tarafından emilmesi için araç trafiğine kapatılması gerektiğinden, araç sahibi vatandaşlarımızın çalışma güzergahlarında astar atılan yollarda, yol  trafiğe açılana kadar araç kullanmamalarını hususunda vatandaşlarımız uyarıldı