Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, yeni ev yaptıran Hasan Bilgin’in evine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Avanos Belediyesi tarafından 1 Kasım 2015 tarihinde uygulamaya konulan proje kapsamında, yeni işyeri açan ve yeni ev yaptıran müteşebbislere kullanım ruhsatı ile birlikte hayırlı olsun plaketi hediye ediliyor.

Gerçekleştirilen ev ziyaretinde Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Mimar Yusuf Yiğit’te hazır bulundu. Belediye Başkanımız İsmet İnce, yeni ev sahibi olan Bilgin ailesine kutlayarak, hayırlı olsun hediyesi takdim etti.

Belediyeler vatandaşlarına doğumdan, ölüme kadar hizmet eden kurumlardır. Misyonları itibarıyla her yaş gurubundan insana hizmet ulaştırmaktadırlar. Doğumundan, ölümüne kadar her insan belediyenin bir hizmetiyle karşı karşıyadır. Yeni doğanın sevincini yaşamak ve kutlamak, yeni ev yaptıran veya işyeri açana hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak, sevinç ve acılarına ortak olmak ta bir hizmettir.

Bu kapsamda; Belediye Başkanımız İsmet İnce yeni ev yaptıran Bilgin ailesini ziyaret ederek yeni yuvalarının hayırlı olmasını diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ev ziyaretinde  Belediye Başkanımız hane halkı ve konuklarla sohbet etti.