İlim yayma cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’yi makamında ziyaret etti.

 

Ocak  ayında çalışmalarını tamamlayarak Nevşehir Şubesi’ni açan İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı  Ahmet Avlanmaz Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’yi ziyaret  etti.

Şube Sekreteri  Mustafa Özdemir ile  Meclis Başkanı Seyit İnce’yi ziyaret eden Avlanmaz, çalışmalar hakkında bilgi verirken, İlim Yayma Cemiyeti  Nevşehir Şubesi’ne bir merkez bina kazandırmak için çalışmalara başlandığını dile getirdi.

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı  Ahmet Avlanmaz,  Nevşehir’de Üniversite öğrencilerinin yurt ve burs ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan ve Kamu Yararına çalışan dernekler statüsünde olan İlim Yayma Cemiyeti’nin, öğrencilere yönelik kültür  ve eğitim kursları da vereceğini ifade etti. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetlerini sürdüren İlim yayma Cemiyeti  Nevşehir Şubesi Yönetiminde ise  İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr Zülfikar Durmuş, Mustafa Özdemir, Fatih Güneş,Atilla Seçen, Şefik Çelebi, Sefa Bardakçı gibi isimler bulunuyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Seyit İnce, tüm Türkiye’de şubeleri bulunan İlim yayma Cemiyeti’nin Nevşehir’de de Şubesinin bulunmasının sevindirici olduğunu belirterek, “ Özellikle kendi şehirlerinden, ailelerinden uzak  olan üniversite öğrencilerine yurt  ve burs imkanını sağlayan böyle bir sivil toplum örgütünün şubesinin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu cemiyetimize halkımız da büyük destek sağlayacaktır.” Dedi.