Nevşehir'in saygın eşraflarından Hamdi Zağlanmış'ın oğlu Murat Zağlanmış Ayşegül Demir ile hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Düğün Salonunda düzenlenen Muhteşem Düğünle Dünya Evine Girdiler.

Nevşehir'in saygın eşraflarından ve AKGÜL GIDA ortaklarından Zağlanmış  Ailesiyle, Demir Ailesinin en mutlu günlerinde NEHÜ Tafana Salonu doldu doldu taştı.

"Zağlanmış ve Demir  Ailelerinin En Mutlu Günü"

Nevşehir Siyaseti ve iş dünyasını buluşturan muhteşem Düğüne MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,  İş Adamları Sacit Uzer, Esat Özaltın, Yücel Menekşe, Dağaslan Özaltın, Mehmet Pınarbaşı, Ercan Civelek, Kemal Sertbakan ,Metin Çakıllı ile Tokat'tan gelen misafirler ve çok sayıda davetli katıldı.

Abartıdan uzak sade ve oldukça nezih bir ortamda Muhteşem bir atmosferde düğünün gerçekleşeceği alana giren genç çifti dostları dakikalarca ayakta alkışladı. 

Ayşegül & Murat ZAĞLANMIŞ çiftlerinin Nikahını Nevşehir Belediyesi Nikah Memuru Ertuğrul Usta kıydı. Usta nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Genç Çiftlerin Nikah şahitliğini ise; Yakup Zağlanmış , Ali Sait Uzer , Bahtiyar İlter, Sayim Akyüz , Mehmet Demir ve Zehra Demir yaptı.

Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duasıyla başlayan Düğün esnasında çiftlerin eş, dost ve Ailesiyle dostları çiftimizi biran olsun yalnız bırakmadı. 

Burada Aile büyükleri adına bir konuşma yapan Yakup Zağlanmış, “Sevgili dostlar, kıymetli misafirler bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından genç çift tebrikleri de kabul etti. 

Düğünde Takı merasimi tam manasıyla görülmeye değerdi.Yaklaşık 1 saate yakın süren takı mersimlerinde davetliler adeta Takı takmak için yarış haline girdiler.

Bu en mutlu gününde "Ayşegül & Murat ZAĞLANMIŞ Çiftine" Çiftlerin Babaları Hamdi Zağlanmış ve İbrahim Demir tarafından Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimlerinde Ayşegül ve Murat ZAĞLANMIŞ çiflerini bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan çok sayıda davetliler gönüllerince eğlendiler. 

Nevşehir'in tanınmış ve saygın isimlerinden Hamdi Zağlanmış'ın oğlu Murat Zağlanmış'ın düğününde çok renkli görüntüler yaşandı. 

Düğünde katılım gösteren tüm çocuklar düğün boyunca Palyaçolar tarafından eğlendiler.

Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Ayşegül ve Murat Zağlanmış çiftlerinin düğünü tüm katılımcılar tarafından ine tam not aldı.

Ayşegül ve Murat Zağlanmış çiftlerine FİB Ajans Organizasyon olarak bir ömür mutluluklar dileriz…

Şimdi sizleri düğünden renkli görüntüleri paylaşıyoruz.

FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...!




Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. 

ALO :0 384 212 9 444
0 532 627 28 74