Nevşehir ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Bakan Albayrak'ın konuşması sırasında salonu hınca hınç dolduran Nevşehirli vatandaşlar, "Nevşehir seninle gurur duyuyor, Berat Bakanım Reis'i Nevşehir'e Getir! Mazlumların Lideri, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan, Tabiki EVET" sloganlarıyla yoğun sevgi gösterilerinde bulundular.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,yoğun olan böylesine bir gündem ile Nevşehir’e geldiklerini kabul etmediklerini söyledi ve önümüzdeki süreçte daha geniş bir organize ile Nevşehir’e daha fazla zaman ayıracağını belirtti. Albayrak ‘ Bu ziyaretimizi siz saymayın, önümüzdeki günlerde inşallah daha geniş bir zaman dilimini kapsayan bir ziyarette bulunuruz dedi. “

İKİ İLÇEYE DOĞALGAZ MÜJDESİ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir’e eli boş gelmediğini belirterek, bu yıl sonuna kadar Gülşehir ilçesinin de artık doğalgaz kullanır hale geleceğini söyledi. Albayrak, ayrıca Özel Organize Sanayi Bölgesi, Acıgöl ilçe merkezi ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinin de doğalgaz kullanımı konusunda gerekli girişimlerin devam ettiği müjdesini verdi. Albayrak’ın bu açıklamaları salonda alkışlarla karşılandı.
Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantının bitiminde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Avanos el sanatları ürünü olan ve üzerinde nazar ağacı motifi bulunan çini tabak takdim etti.