NEVŞEHİR’E 90 MİLYAR TL’LİK YATIRIM

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Nevşehir’in geçmişte unutulan bir il olduğunu belirterek, hükümet olarak 10 yılda Nevşehir’e 90 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.
-Bakan Eroğlu, Nevşehir’e 2013-2014 yıllarında 160 milyon değerinde 11 tesisin yatırım müjdesini vermek için geldiğini belirtti.             

Bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Bakan Eroğlu partisinin İl Teşkilatını ziyaret ederek, İl Başkanı Kazım Sunar’dan brifing aldı. Nevşehir’de ilk olarak Vali Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden Bakan Eroğlu, daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geçti.

AK Parti İl Başkanlığı’na gelişinde İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz tarafından karşılanan Eroğlu, parti mensupları ile bir süre sohbet etti. Buradaki toplantıda, Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili de hazır bulundu.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Bakan Eroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’de yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aktardı.

Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise ziyarette, parti mensuplarını Bakanlığın bugüne kadar Nevşehir’e yaptığı yatırımlar hakkında bilgilendirerek; “Hükümet olarak Nevşehir’imize çok büyük bir hizmetler yaptık. Nevşehir unutulmuş bir ilimizdi. Hükümetimiz zamanında hatırlandı. Bu zamana kadar Nevşehir’e 10 yılda 90 Milyar Tl’lik yatırım yaptık. Daha önceleri Nevşehir’e hükümetin yıllık ayırdığı ödenek bir, iki milyonu geçmezdi. Şimdi 90 milyar TL’lik yatırım yapıldı” dedi.

“NEVŞEHİR’E 11 MÜJDEYLE GELDİM”

Nevşehir’de 2013-2014 yılları arasında 11 yeni projenin hayata geçirileceğini ifade eden Bakan Eroğlu; “ Bugün Nevşehir’e 11 müjde vermek için geldim. Toplam maliyeti 160 milyon TL olan bu tesisler ile Nevşehir’de 2013-2014 yıllarını yatırımlarda hamle yılları olarak ilan ettik. Bu yıl Nevşehir’de fırtına gibi eseceğiz. Bu vesile ile Nevşehir’de AK Parti İl Başkanlığımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadım. Teşkilatımız her seçimde partimizin yüzünü ak etmiştir. Arka arkaya üç sıfır milletvekili ile destan yazmıştır. Başta İl başkanımız olmak üzere bütün teşkilatımızı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, daha sonra ziyaretin anısına Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci’nin yaptığı  Avanos toprağından yapılı rapido tabak hediye etti.