Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Salı akşamı Ürgüp 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun misafiri oldu.

Kaymakam Balcı, geçtiğimiz ay ATTDER İl Başkanı Süleyman Gökşin’in ziyaretleri esnasında bahsettiği 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun durumunu yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile birlikte 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna ziyarette bulundu.

Kaymakam Balcı ve Başkan Yıldız’a ziyaretleri esnasında ATTDER Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin eşlik etti. İstasyonun içerisinde ve dışarısında incelemelerde bulunan Kaymakam, Belediye Başkanı ve ATTDER İl Başkanı istasyon binası için neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulundular, daha sonra Kaymakam Balcı, Başkan Yıldız ve İl Başkanı Gökşin 112 çalışanları ile sohbet ettiler. Sohbetleri esnasında Kaymakam Balcı “ 112 çalışanlarının çok kutsal bir meslek icra ettiklerini, emeklerinin para ile ölçülemeyeceğini belirtti, Kaymakam Balcı ve Başkan Yıldız her zaman 112 çalışanlarının yanında olduklarını söyleyerek istasyondan ayrıldılar.