Nevşehir'de sıcak hava balonunun düşmesi sonucu yaralananlar arasında Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından TOFAŞ'ın oyuncusu Juan Palacios ve kız arkadaşı da vardı.

Kapadokya bölgesinde Ortahisar beldesi yakınlarında inişe geçtiği sırada elektrik direğine takılarak düşen sıcak hava balonunda Tofaş'ın Kolombiyalı basketbolcusu Juan Palacios ve kız arkadaşı olduğu açıklandı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Palacios'un ufak tefek sıyrıklarının olduğu, kız arkadaşının ise elmacık kemeğinde kırık tespit edildiği ve tedavisine başlandığını belirtildi.


Palacios'un Balon Düşmeden Önceki Paylaşımı
Nevşehir’de düşen balonunda içinde kız arkadaşı ile bulunan TOFAŞ’lı Juan Palacios’un balona binmeden önce sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.
Göreme’den havalandıktan sonra Ürgüp’ün Ortahisar Beldesi Özengi Vadisi yakınlarında yüksek gerilim hattına çarparak düşen sıcak hava balonunda bulunan TOFAŞ’ın Kolombiyalı basketbolcusu Juan Palacios, balona binmeden önce çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Palacios’un ufak tefek yaralanmalarının olduğu ve durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Kız arkadaşının ise elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği ve tedavisine başlandığını belirtildi.
Palacios, Bursa’da dün oynanan ve Beşiktaş Sompo Japan’ın 95-94 kazandığı lig maçından sonra kız arkadaşıyla Kapadokya’ya gittiği öğrenildi.
TOFAŞ’ın Kolombiyalı basketbolcusu Juan Palacios, Balon Düşmeden Sadece Dakikalar Öncesinde Bu Fotoğrafı Paylaştı...