AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın Niğde Mitingine katılmak üzere yarın Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na gelecek. Burada bir süre Nevşehir heyeti ile sohbet edecek..

Başbakan Davutoğlu Nevşehir'den Antalya ve İstanbul Sabiha Gökçen Uçuşları için açıklamalarda bulunarak hayırlı olsun dileğinde bulunacak... 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu yarın (30 Nisan Perşembe) Niğde'de miting düzenleyecek. Niğde programı için uçakla Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na gelecek olan Başbakan Davutoğlu buradan helikopterle Niğde'ye gidecek. Hükümet Meydanı’nda saat 14.00’da Niğdeliler'e  seslenecek olan Davutoğlu Yeni Türkiye ve gelecek dönemle ilgili önemli açıklamlarda bulunacak.

Niğde'de düzenlenecek mitingin ardından yeniden Nevşehir'e gelecek olan Başbakan Davutoğlu, Kapadokya Havalimanı'ndan Ankara'ya dönecek.

BAŞBAKAN NEVŞEHİR HALKIYLA NE ZAMAN BULUŞACAK?

07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi mitinglerine devam eden Başbakan Davutoğlu, bu kapsamda Nevşehir’de de bir miting yapacak.

18 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 14:00’de gerçekleştirilecek olan mitingde Başbakan Davutoğlu, seçmenlere ve partililere seslenecek. 

Başbakan Niğde'ye geliyor... İşte Niğde Proğramı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Niğde mitingi konusunda da açıklamalarda bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30 Nisan 2015 tarihinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu saat 14.00 de kent meydanında halkımıza hitap edecektir. Tüm halkımız davetlidir. İnşallah Niğde'miz şanına yakışır şekilde bir güzel miting yapacağını ben düşünüyorum. Gayretimiz o noktada o yönde emek veren herkese teşekkür ediyorum, katılacak herkese de teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir miting olacak tüm Niğdeli hemşerilerimizi davet  ediyorum. Hatta partili partisiz herkesi davet ediyorum. Sayın Ahmet Davutoğlu biliyorsunuz bölgemizin insanı. Bölgemizin insanı olma sebebiyle bölgemizin bir başbakanı var uzun yıllardan sonra bir başbakanımız var. Biz İç Anadolu olarak İç Anadolu'nun orta bölgesi olarak bu noktada üstümüze  düşeni partili partisiz herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum ve inanıyorum ki bu noktada da el birliği yaptığımız zaman tüm bundan Niğde kesinlikle kazançlı çıkacaktır diyorum. Mitinginde inşallah kazasız belasız yapılmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.