Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve eşi Sare DAVUTOĞLU ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ, Anadolu Jet İstanbul Sabiha Gökçen ile Nevşehir-Antalya ve Antalya-Nevşehir tarifeli uçak seferlerinin hat açılış törenine katıldı.
    Başbakan Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU`nu Kapadokya Havalimanı`nda Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN ve eşi Zuhal CEYLAN ile İlimiz protokolü karşıladı. 
    Başbakan Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU İstanbul Sabiha Gökçen ve Nevşehir seferlerinin açılışını gerçekleştirdi. Başbakanın uçağının ardından inen İstanbul uçağıyla Nevşehir’e gelen yolcuları, Başbakan Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU karşıladı.
    Açılışta Konuşan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU, İstanbul ile Nevşehir’in buluşması turizm açısından da son derece önemli dedi. Kapadokya’nın tüm dünya tarafından tanınan ve önemli bir bölge olduğunu vurgulayan Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU, "Bu yeni uçuşla birilikte turizm de bereketlenecek hava ulaşımı daha da güçlenecek. Bu güzel çalışmadan dolayı Türk Hava Yolları’na teşekkür ediyorum." diye konuştu.
    İstanbul’dan gelen yolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başbakanımız Sayın Prof. Dr. DAVUTOĞLU, açılışın ardından helikopterle Niğde’ye hareket etti.