Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde belediye 25 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmaları için başlattığı çalışma tüm hızıyla sürüyor.

Derinkuyu ilçesinin önemli sorunlarından birinin de, 9 kilometresi şu ana kadar yapılmış olan kanalizasyon hattının tamamlanması olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Balcı, “Kanalizasyon alt yapısının yenilenmesi ve şu ana kadar 9 Kilometrelik bölümü yapılan hattın 25 Kilometrelik devamının yapılması çalışması için İller Bankasıyla görüşmelerimizi yapmıştık. Önümüzdeki günlerde çalışmaya başlayıp kısa sürede tamamlamak istiyoruz” ifadelerinde bulundu. 


Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında, İller Bankası Anonim Şirketi, Yatırım Koordinasyon Daire Başkanlığının 10.02.2016 tarih ve 3326 sayılı yazılarıyla; Derinkuyu ilçemize ikinci müjdemiz olan, ilçemizin 25 kilometrelik kanalizasyon ilave hattı için hazırlanan Kesin Projesi tamamlanarak Belediyemize teslim edilmiştir.


Derinkuyu İlçemize gelecek bu hizmetten dolayı; Nevşehir Milletvekillerimiz; Sn. Mustafa AÇIKGÖZ, Sn. Murat GÖKTÜRK ve Sn. Ebubekir GİZLİGİDER'e ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.

Ayrıca Kanalizasyon Projesinin hayata geçirilmesi, diğer bir değişle de yapımı için, Milletvekillerimiz gerekli desteği sağlayacaklarına dair söz verdiler. Bunun içinde Sayın Nevşehir Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Halkımıza ikinci müjde olan bu hizmetin hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi.