NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Bölgesinin başkenti Nevşehir’de en önemli turizm merkezi konumunda bulunan Göreme Beldesinin belediye başkanı Nuri Cingil, 2016 Yılında belediye olarak yapmayı planladıkları çalışmaları değerlendirdi.

Beldeye spor kompleksi, kreş, düşkünler yurdu gibi çalışmaları 2016 yılında kazandırmayı planladıklarını kaydeden Başkan Nuri Cingil, terminal binası konusundaki çalışmaların da 2016 yılında daha da yoğunlaşacağına dikkat çekti.

Cingil, “2016 Yılı içerisinde beldemizin terminal binası konusundaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Kasabamıza bir spor kompleksi kazandırılması konusunda çalışmalarımızda sürüyor. Kompleksin bulunacağı alan üzerindeki bir trafonun taşınması konusunda çabalarımız sürüyor. Kısa zaman içerisinde söz konusu trafo binasını taşıdıktan sonra Kapalı Spor salonu inşaatımızı da başlatacağız. Kreş yapımı ile ilgili çalışmalarımızda aralıksız sürüyor. Ardından bir hayırsever Vatandaşımızın arsa bağışı ile birlikte düşkünler yurdu çalışmamızı 2016 yılı içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Beldemizde 18 uygulamasıyla ilgili çalışmalarımıza sağ olsunlar Milletvekillerimiz çok önemli katkı sağladı. Bu konuda da bahara doğru önemli bir mesafe alacağımız düşüncesindeyim” dedi.