Tüm yeni teknolojilerin sergilendiği Antalya City Expo - Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 16 - 18 Mart 2016 tarihlerinde 6. Yılında Türkiye Belediyeler Birliği’nin çatısı altında ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Firmalar, fuarda belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sundu. 

16-18 Mart 2016 tarihlerinde altıncısı düzenlenen Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'na katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te artık altyapının bitme aşamasına geldiğini, "Bundan sonra bu tip yeni teknolojileri araştırarak inceleyerek Ürgüp'e en yakışan ürün ve hizmeti sağlamaktaki kararlılığımız tamdır. dedi.