Olay yerinde inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, herhangi bir ihmalin söz konusu olmadığını söyleyerek, “Allah’a şükrediyoruz can kaybı yok, maddi bir kayıp var, gereği yapılacak” dedi.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bir anda kendi kendine çöken yolda incelemelerde bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, yapılacak çalışmaların ardından yolun en kısa zamanda trafiğe açılacağını söyledi.  

Başkan Güven, olay yerinde incemele yaparak sorunun bir an önce çözülerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istediği öğrenildi.

Haberi alır almaz bölgeye giden Başkan Güven, bölgede çalışma yapan Kozaklı Belediyesi ekiplerinden bilgiler aldı ve alınacak tedbirleri görüştü.

Belediye ekiplerine yaptıkları çalışmalarla ilgili fikirler de veren Başkan Güven, incelemelerini tamamladıktan sonra bölgeden ayrıldı. 

Çöken yol, muhtemel bir facianın önüne geçilmesi amacıyla zabıta ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. 

Benzer olayın 10 yıl öncesinde de yaşandığı ifade edilen yoldaki göçük konusunda Kozaklı Belediyesinin ilgili birimleri bilgilendirdiği ve bu konuda hala hazırda rapor beklendiği ifade edildi.